Please visit the site again using one of the following browsers.
Her bir işlemin kullanıcılarımızın için öneminin farkındayız. Bu bilinçle ayrı ayrı her işlemin hızlı ve en uygun masrafla işlem görmesi için çözümler üretiyoruz.

UPTION’da Kullanıcı Desteği

Müşteri İlişkileri Yönetimi uzmanları, müşteriyi tanımlamak için en basit şekli “müşteri = sevgili” tanımını kullanırlar.

Özetlemek gerekirse;

Diyelim ki hizmetinizi kullanan çok sayıda müşteriniz yani "sevgiliniz" var. Hizmet sunan şirket olarak müşteri sayınızı da artırmak istiyorsunuz. Bunun için ne yapmanız gerekir? Her bir müşterinin hoşlandıklarını, hoşlanmadıklarını çok iyi bilmeniz gerekir; kimi sade kahve içmeyi sever, kimi şekerli, kimi orta… Kimi ise çay içmeyi tercih eder; ince belli, kupada ya da fincanda, demli ya da açık. Kimi sabaha uyanır uyanmaz, bazıları yemek sonrası keyif için. Teşbihe devam edersek, CRM yani Müşteri İlişkileri Yönetimi hangi müşteriye en uygun içeceği, en uygun zamanda, en uygun araçla (kanalla) sunmaktır. Böyle müşteriyi tanır, öğrenir oluşan sorunlarda da "tek sevgili" olduğunu hissettirerek yaklaşırsınız.

UPT ve UPTION dünyasında ise kullanıcılarımız; kimi zaman yurtdışında ya da yurtiçinde okuyan bir öğrenci ya da velisi, annesine hastane parası gönderen bir evlat, yurt dışına projeler yapan veya yaptıran bir iş insanı, kendine ait fonları daha düşük masraflı aktarmak isteyen bir göçmen, el emeğini ihracat çeviren bir girişimci hepsi hatta müşterimiz olmayan para transferi alıcıları bizim için “yâren”dir. Kendilerine tüm para transferi ve ödeme işlemlerinde kendilerine yârenlik ederiz.

Her bir işlemin kullanıcılarımızın için öneminin farkındayız. Bu bilinçle ayrı ayrı her işlemin hızlı ve en uygun masrafla işlem görmesi için çözümler üretiyoruz. Oluşan sorunlarda hızlı müdahale ve destek için kullanıcılarımıza ya da işlem alıcılarına bir WhatsApp mesajı ya da bir telefon kadar yakınız. Asıl destek marifetinin durgun denizde, dalgalı hırçın denizde kendini gösterdiğini biliyor ve her bir talebe itina ve önemle yaklaşıyoruz.

 

UPTION sorularınız ve destek talepleriniz biz sizin için buradayız;

 

WhatsApp Numaramız: +90 532 010 10 65

UPTION Çağrı Merkezi: +90 850 724 08 78