Please visit the site again using one of the following browsers.
Arkadaş gruplarıyla yenilen keyifli yemeklerin en sıkıcı kısmı olan "hesap ödeme" noktasında UPTION’ın harika bir çözümü var: Mesajla Para İste!

Yemeğin Lezzeti Damakta, Ödemesi UPTION’da!

Globalleşme ile birlikte artan müşteri ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına; şirketler tarafından benimsenen esnek üretim tarzı, insan kaynağının birden çok yetkinliği bünyesinde bulundurarak paralelde birçok projeyi yürütmesini talep ediyor. Haliyle bu talep, iş hayatında biz beyaz yakalılara; keyifli, verimli ve gelişime açık bir yapı sunarken beraberinde yoğun bir tempo getiriyor. İşte bu yoğun tempodan biraz uzaklaşmak, iş arkadaşlarımızla sohbet ederek keyifli vakit geçirmek için tercihimiz, dışarıda yenilen öğle yemekleri oluyor.

Bu keyifli öğle yemekleri, aynı zamanda iş arkadaşlarımızı yakından tanımıza yol açarak ekip içi iletişimimizi artıyor. Bu keyifle geçirilen yemeklerin sonunda kaçınılmaz olan hesabı ödeme kısmı ise bir hayli tatsız oluyor. Herkesin yediğini tek tek ödemesi, hem bizler için hem de bizlere hizmet veren işletmenin personeli için uğraştırıcı bir süreç. Bu süreci tek bir kişinin hesabı ödemesi ile atlatmak en hızlı çözüm olsa da esas zorluk, hesabı ödeyen kişinin ödemeleri tek tek almasında başlıyor.

“Kim ne yemişti?”, “Ne kadar ödeyecekti?”, “IBAN numarası geldi mi?”,“WhatsApp’tan mı attın?”, “Hesap numarası yollamışsın, banka şubesi adı soruyor ne gireyim?” gibi soruların oluşmaması maalesef mümkün olmuyor. Zaten, yoğun iş temposundan uzaklaşmak için çıktığımız yemeğin sonrasında böyle bir operasyonel yüke girmek, geçirdiğimiz keyifli vaktin bir anda kaybolmasına neden olabiliyor.

İşte tam bu noktada, UPTION’ın bizlere sunduğu müthiş bir çözümü var: “Mesajla Para İste”.

UPTION’a tamamen dijital yolla üye olup giriş yaptıktan sonra, “Mesajla Para İste” tuşuna basarak hemen arkadaşlarınızdan ödeme yapmalarını isteyebiliyorsunuz. Üstelik bu talebinizi oluştururken; ödeme istenecek kişi sayısını belirleme, ödemeye ilişkin görseli (yemek faturası/fişi vb.) ekleme, toplam girilen tutarı kişi sayısına göre eşit bölebilme veya kişi özelinde farklılaştırma gibi seçenekleriniz mevcut. Ödeme isteyeceğiniz arkadaşlarınızın cep telefonu numarasını ise rehberinizden seçerek belirleyebiliyorsunuz. Cep telefonu numarasını girmekle vakit kaybetmek bile yok.

Talebi oluşturduğunuz arkadaşınıza hem bir SMS hem de UPTION uygulaması üzerinden bir bildirim gidiyor. Arkadaşınız ise, UPTION’a girerek istediğiniz tutarı ve yüklediğiniz görseli görüntüleyip anında ödemesini gerçekleştirebiliyor.  Üstelik tüm bunlar 7/24 yapılabiliyor.

Arkadaşlarınızla birlikte yediğin yemeğin tadı damağınızda kalsın istiyorsanız hemen UPTION’ı bu linkten indirerek yemeğinizin lezzetine doyabilirsiniz.