Please visit the site again using one of the following browsers.
Yurt dışından para transferi almanın veya yurt dışına para göndermenin en kolay ve güvenilir yolu para transferi şirketleridir. Geleneksel bankacılık yöntemlerinden farklı olarak para transferi şirketleri müşteriler için daha az maliyetli ve çok daha hızlıdır.

Yurt Dışı Para Transferinin En Kolay Yolu

Yurt Dışı Para Transferinin En Kolay Yolu

Yurt dışından para transferi almanın veya yurt dışına para  göndermenin en kolay ve güvenilir yolu para transferi şirketleridir. Geleneksel bankacılık yöntemlerinden farklı olarak para transferi şirketleri müşteriler için daha az maliyetli ve çok daha hızlıdır.

UPT Kimdir?

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank’ın %100 iştiraki olan UPT, Türkiye’nin ilk para transferi lisansını alan ve en büyük para transferi şirketidir. 2014’ten bu yana faaliyet gösteren UPT, dünya çapında 130’dan fazla partneri ile müşterilerine 176 ülkeye para transferi yapma olanağı sağlamaktadır. UPT olarak uluslararası geniş ağımızla müşterilerimize nakit gönderim ve ödeme, banka hesaplarına transfer, kartlara transfer ve mobil telefon hatlarına yükleme yapma seçenekleri sunmaktayız. Türkiye’de UPT şubeleri, Aktif Bank şubeleri, temsilcileri ve tüm PTT şubeleri dahil sekiz binden fazla noktamız bulunmakta ve dünya genelinde de partnerlerimiz sayesinde dört yüz binden fazla noktada bulunmaktayız. “Ucuz yolla, para yolla” felsefesi ile müşterilerimize geniş transfer olanaklarını uygun fiyatlarla sunmaktayız.

UPT olarak; Arnavutluk, Azerbaycan, Cibuti, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, KKTC, Özbekistan, Somali ve Ürdün olmak üzere 10 ülkede kendi markamız ile doğrudan müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

UPTION Nedir?

Nisan 2021’de piyasaya sunduğumuz yeni ürünümüz olan mobil uygulamamız UPTION ile müşterilerimize dijital ortamda hizmet sunmaktayız. UPTION uygulamamız kullanıcılara USD, EUR ve TL döviz cinslerinde hesap açma olanağı sunmak ile birlikte kendilerine sağladığımız IBAN’lar sayesinde gelen transferleri UPTION hesaplarına kolaylıkla alıp diledikleri gibi kullanma fırsatı sunmaktadır.

 

UPTION ile Yurt Dışından Nasıl Transfer Alırım?

İster 11 ülkedeki UPT sistemini kullanan bankalardan isterse dünyanın 400.000 farklı noktasında bulunan global partnerlerimizdensizin adınıza gönderilen transferleri UPTION hesabına almak çok kolay.

Adınıza para transferi yapıldıktan sonra, UPTION hesabınıza girerek “Hesaba Al” menüsünde transfer referans numarasını girerek transfer bedelini hesabınıza anında ve ücretsiz olarak alabilirsiniz. Hem de internete bağlı olduğunuz her yerden.